FSC Rendszerház Kft.

www.fscrendszerhaz.hu

 

"Konferencia terem kialakításához szükséges eszközbeszerzések az FSC Rendszerház Kft.-nél" című projekt befejezése

 

 

Az FSC Rendszerház Biztonságtechnikai Kft. közel 11 millió Ft-ot nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológia fejlesztés Operatív Programja keretében valósult meg. A projekt összértéke közel 27 millió Ft volt.

 

 

 

A vállalkozásunk jogelődje 1999-ben jött létre, melyből az FSC Rendszerház Kft. gyengeáramú üzletág működtetésére önálló társaságot alapítottunk. Főtevékenységünk az épületi és létesítményi gyengeáramú hálózatok tervezése, kivitelezése és karbantartása.

Jelentős külföldi és magyarországi gyártó cégek szerződéses partnerei vagyunk, így elengedhetetlenné vált, hogy telephelyünkön a legmodernebb technikát tudjuk bemutatni a vevőink részére.

 

A projekt keretében beszerzett eszközök, hardverek és az infrastrukturális beruházásnak köszönhetően társaságunk az elkövetkező 15-20 évre meghatározó technológiai irányvonalat valósított meg.

 

A projekt részeként elkészült a bemutató-, konferenciatermünk. A berendezések kombinálása biztosítja a vizuális és hangeffektek a legmodernebb hangzás és látványvilágot nyújtják a potenciális megrendelőnknek.

 

A projektet 2014.04.14.-én kezdtük meg az első eszközök megrendelésével, 2014.11.27.-én fejeztük be, a projekt utolsó kifizetése 2014.11.12.-én került átutalásra.

 

A fejlesztés befejezését követően a társaságunk azonnal használatba tudta venni az átalakított és modernül felszerelt bemutató- és konferencia termet, így a vevők látványban gazdag kiszolgálását tettük lehetővé, a fejlesztésnek köszönhetően várhatóan nőni fog az árbevételünk, valamint a versenyképességünk.

 

A projektnek köszönhetően megtartjuk a jelenleg 7 fő alkalmazottunkat és további 3 fő felvételét tervezzük.

 

 

FSC Rendszerház Biztonságtechnikai Kft.

Cím: 9111 Tényő, Ady Endre utca 15.

Kapcsolattartó: Parádi Balázs

E-mail: info@fscrendszerhaz.hu

 

 

FSC RENDSZERHÁZ KFT. - SZÉCHENYI 2020
"Konferencia terem kialakításához szükséges eszközbeszerzések az FSC Rendszerház Kft.-nél"