"Vállalatirányítási rendszer fejlesztése az FSC Rendszerház Kft.-nél"

 

Az FSC Rendszerház Biztonságtechnikai Kft. (9111 Tényő, Ady Endre utca 15.) a Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása pályázat keretében "Vállalatirányítási rendszer fejlesztése az FSC Rendszerház Kft.-nél" címmel. Az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával és a Magyar Köztársaság központi költségvetéséből, közel 4 millió forint támogatásban részesült, a beruházás értéke nettó közel 8 millió forint.

 

A pályázat azonosító száma: GOP-2.2.1-11-2011-0306

A projekt megvalósítási helye: 9500 Celldömölk, Széchenyi u.2. B.épület 546/A/14.

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.)
www.nfu.hu., a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu.

 

A vállalkozásunk jogelődje 1996-ban jött létre, melyből az FSC Rendszerház Kft. gyengeáramú üzletág működtetésére önálló társaságot alapítottunk. Főtevékenységünk az épületi és létesítményi gyengeáramú hálózatok tervezése, kivitelezése és karbantartása.

Jelentős külföldi és magyarországi gyártó cégek szerződéses partnerei vagyunk, így elengedhetetlenné vált, hogy vállalatirányítási rendszert vezessünk be.

 

A cég a Támogatói Okirat 3. számú szerződésmódosításában szereplő vállalatirányítási rendszer segítségével kívánja hatékonyságát növelni és a piaci pozícióit erősíteni. A beszerezett szoftverek moduláris felépítésűek és több különböző területet fednek le a klasszikus ERP területekből. A bevezetésre került modulokat irodai felhasználók (beszerzés, elektronikus iratkezelés, CRM, pénzügy, HR), a raktár (készletgazdálkodás, készletfigyelés, logisztika), a kereskedelem (értékesítés), a cégvezetés (pénzügy, kontrolling, döntéstámogatás) és a szerelők (távmunka) használják, valamint megvásároltunk egy KRONOS ACTUAL servert a szoftverekhez.

 

Telepítésre került 6 db ACTUAL integrált Ügyviteli Rendszer és 2 db Távoli terminál táv és csoportmunka feldolgozáshoz használatos szoftver.

Társaságunknál rendben lezajlott 10 nap oktatás és 40 nap tanácsadás.

 

A projekt során megvásárolt hardver és szoftverek minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.

 

A projekt megvalósítása során beszerzett hardver és szoftverek hozzájárulnak a társaságnál az értékesítés modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a technológia fejlesztéséhez. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez.

 

 

FSC Rendszerház Biztonságtechnikai Kft.

Cím: 9111 Tényő, Ady Endre utca 15.

Kapcsolattartó: Parádi Balázs

E-mail: info@fscrendszerhaz.hu

www.fscrendszerhaz.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu